U bevindt zich op de
Uw land
FacebookTwitterYoutubepinterestRss

Mode & design

 

Brussel is een verrassende stad!


Haar buitengewone gezelligheid wordt zowel door haar bewoners als door haar toeristen zeer op prijs gesteld. Onze hoofdstad is en zal altijd een multiculturele smeltkroes blijven. Voor talentvolle en creatieve ontwerpers is het "the place to be", een bruisende en zelfs surrealistische biotoop, een ideaal en fantastisch werkterrein.

Vooraleer ze bezweken voor de charmes van Brussel, hebben velen onder hen gekozen voor internationaal vermaarde scholen, zoals het onvermijdelijke La Cambre of, zoals voor interieurvormgeving, de Hogeschool Sint-Lukas, het C.A.D., de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten of Saint-Luc.

Ciel Mes Bijoux, Juwelier in de Koninklijike Sint-Hubertusgalerijen
© Juwelier Sint-Hubertusgalerijen - W. Coppens


Kledij of voorwerpen, meubelen of modeaccessoires “made in Brussels” gaan als zoete broodjes over de toonbank. Men vindt ze in de meest uitgelezen winkels en bij de meest veeleisende klanten. Ze paren een praktisch nut aan een vernieuwende look, een dosis humor aan kwaliteit. Brusselse mode en design, in alle mogelijke stijlen, zijn verzekerd van een zonnige toekomst.

In de brochure "Brussel, de trendy modewijken" vindt u enkele routes die u toelaten om de rijkdom van de Brusselse mode en design te ontdekken terwijl u door enkele aangename wijken flaneert.

Bekijk ook onze


De Modeparcours:

De onderstaande adressen naar Excel exporterenEen PDF-brochure downloaden met de volgende fiches (Exporteren beperkt tot de 50 eerste resultaten)

Tekst van:
Olivier Gilson, Coördinator Designed in Brussels
Veronique Heene, Coördinatrice Modo Bruxellae

www.modedesignbrussels.be