U bevindt zich op de
Uw land
FacebookTwitterYoutubepinterestRss

 

Michelingids België - Luxemburg 2012In Wallonië en Brussel vind je tal van restaurants met een ster in de befaamde rode Michelingids, een wereldwijde referentie op vlak van gastronomie sinds 1904.Voor de editie 2012 van de beroemde rode gids werden nieuwe MICHELIN-sterren toegekend aan een groeiende generatie culinaire talenten.
 

  • In Brussel krijgt Le Chalet de la Forêt van Pascal Devalkeneer in Ukkel een tweede ster voor zijn verzorgde keuken en zijn authentieke smaken. Gaëtan Collin met Jaloa verdient eveneens een vermelding en bevestigd ook dat het de Europese hoofdstad voor de wind gaat.
     
  • In Wallonië schittert een nieuwe ster in Baudour vlakbij Bergen, dankzij D’Eugénie à Emilie waar liefhebbers een perfect Frans-Belgische keuken vinden.
     
  • Je vindt alle Waalse en Brusselse sterrenrestaurants uit de Michelingids op ViaMichelin


Wat is de Bib Gourmand?


In de Michelingids vind je ook de Bib Gourmand  met goede restaurants aan democratische prijzen: een van de nieuwkomers die je niet mag missen is El Pica Pica in Luik. Dit restaurant laat van zich horen met zijn originele tapas en mooie decoratie.Met een selectie van meer dan 700 hotels en 1100 restaurants biedt de MICHELIN-gids België en Luxemburg 2012 je kwaliteitsadressen in alle comfort- en prijscategorieën.

 


Ontdek de Michelingids België-Luxemburg 2012 op
ViaMichelin