U bevindt zich op de
Uw land
FacebookTwitterYoutubepinterestRss

Heerlijk fietsen | Ontdek Wallonië met de fiets

Rubriek in samenwerking met
Wallonie

Fietsers en wielertoeristen, kom Wallonië met de fiets ontdekken dankzij een pak routes, verblijven en evenementen gewijd aan de fiets en de MTB.


Ga fietsen met je familie, je partner, onder vrienden en geniet van ontspannende momenten in open lucht in een opmerkelijk natuurkader.
 

Fietstoerisme
 
Het Waalse netwerk met fietsroutes is heel divers: doorkruis het platteland en bossen, rijd langs rivieren en kastelen, rijd door de mooiste dorpjes en gezellige steden...
Wielertoerisme
 
Wallonië is het koninkrijk van de mountainbike en biedt tal van bewegwijzerde circuits met diverse hoogteverschillen, langs steile wegen en paden, door bossen en velden.
Routes downloaden
 
Zin om de toeristische troeven van Wallonië ontdekken? Download onze fiets- of mountainbikereoutes en organiseer je vakantie in het zuiden van België.
Achtergrondinformatie...
 
Fietsliefhebber of gewoon nieuwsgierig? Test je kennis over de kleine koningin en ontdek Wallonië vanuit een ongewone hoek...
Fiets Welkom
 
Een fietser die kiest voor een "Welkom Fiets"-verblijf, kiest voor een plek waar het goed toeven is en waar de uitbaters je graag zien komen met je fiets.
Brochures en video's
 
Wallonië-Brussel Toerisme stelt regelmatig fietsbrochures samen zodat je op verkenning kan gaan door gans Wallonië.
Agenda
 
Hou je van Beau Vélo de RAVeL, wielerwedstrijden en fietstochten? Ontdek onze fiets- en wielerevenementen in Wallonië.
Praktische info
 
Je fiets huren of laten repareren in Wallonië, een fietsapp installeren of locaties vinden met Access-i label...
Packages
 
Geniet van het fietstoerisme in Wallonië! Ontdek onze all-inaanbiedingen, reserveer je fietsverblijf en ontdek het zuiden van België met de fiets.