U bevindt zich op de
Uw land
FacebookTwitterYoutubepinterestRss

Fietsbrochures

Wallonië-Brussel Toerisme stelt regelmatig fietsbrochures samen zodat je op verkenning kan gaan door gans Wallonië.


Heerlijk fietsen in Wallonië 2016 - 45 fietstochten

Heerlijk fietsen in Wallonië 2016 - 45 fietstochten

Ontdek onze nieuwe gratis fietsgids met 45 fietstochten. Je vindt er ook suggesties voor thematische circuits, regionale en internationale langeafstandsroutes, knooppuntnetwerken, sportieve parcours, maar ook een evenementenkalender en een hoop praktische informatie.

Gratis bestellen · Weergeven · Via e-mail ontvangenDe mooiste fietstochten in Wallonië

De brochure De mooiste fietstochten groepeert 12 fietsroutes verspreid over Franstalig België. De fietstochten zijn samengevat in drie subthema’s: Langs het water, Door de velden en Door de bossen. De afstanden van de routes variëren 11 en 30 km, wat verschillende routes geschikt maakt voor families met kinderen. 


RAVeL langs het water

RAVeL langs het water biedt je 10 prachtige fietsroutes langs het water en brengt je onder andere langs de Ourthe, naar de vallei van de Boven-Maas, de Condroz, de vallei van de Lesse en de Haut-Lesse, de vallei van de Sûre, langs het meer van Gileppe en de vallei van de Our.


RAVeL op het platteland

Voor wie van uitgestrekte velden houdt, is het roadbook RAVeL op het platteland een handig hebbeding. De 10 fietsroutes brengen je naar de Condroz, de Famenne en de Ardennen. Ontdek ook de in de Hoge Venen.

 

Unesco-Wereldergoed

Deze fietstochten nemen je mee over 440 km van Tournai tot Blegny op ontdekking naar het Unesco-Werelderfgoed in Wallonië.