U bevindt zich op de
Uw land
FacebookTwitterYoutubepinterestRss

De navigatielinks overslaan
Brouwerijen
© BITC - Olivier van de Kerchove
Chocolateries
© WBT - Emmanuel Mathez
Producenten
© WBT - JL Flémal
Musea
© WBT - Gabriele Croppi
Wijngaarden
© WBT - Gabriele Croppi

Chocolateries om van te smullen


Als je deze rubriek bezoekt, heb je ongetwijfeld een zwak voor chocolade! Een onweerstaanbare drang naar grenzeloos genot.


De Belgische chocolade is wereldvermaard om zijn kwaliteit, smaak en originaliteit. Je hebt zwarte chocolade, melkchocolade of witte chocoloade. Dit hemelse product is in alle vormen en kleuren verkrijgbaar.

Kan je er niet genoeg van krijgen?


Kom verrassende mengelingen proeven van chocolade uit de nieuwe wereld of Afrika gecombineerd met de knowhow made in Belgium.


Pralines, een Belgisch uitvinding, zijn gevulde chocolaatjes in allerlei vormen met fruismaak, vanille, praliné... een streling voor de smaakpapillen...


Krokante tabletten, pralines in 1001 smaken of chocolade-kruidenmengelingen, in Wallonië bekijk je het leven door een chocoladen bril! Of je nu gewoon een liefhebber bent of een echte chocolade-expert, je vindt vast en zeker je gading bij een van onze chocolatiers.


Ontdek onze selectie chocolatiers die je met open armen ontvangen


De onderstaande adressen naar Excel exporterenEen PDF-brochure downloaden met de volgende fiches (Exporteren beperkt tot de 50 eerste resultaten)Map