U bevindt zich op de
Uw land
FacebookTwitterYoutubepinterestRss

Brussel Voor Allen 

Reizigers met beperkte mobiliteit die op zoek zijn naar informatie voor hun verblijf in Brussel, vinden op brusselvoorallen.be informatie over toegankelijkheid in hotels, restaurants, shopping- en sportcentra, enz.

 

Download de gids Brussel Voor Allen 2012


De nieuwe editie van de gids BRUSSEL VOOR ALLEN is gratis verkrijgbaar in het Frans, het Nederlands en het Engels. U vindt er eenvoudige en beknopte informatie over de toegankelijkheid van diverse plaatsen en toeristische attracties in Brussel.


U kunt de gids ook bestellen:

  • Via e-mail naar info@brusselvoorallen.be
     
  • Via telefoon of fax op +32 (0)2/705 03 48
     
  • Bij VISITBRUSSELS: BIP - Koningstraat, 1000 Brussel of Grote Markt in het Stadhuis.
     
  • Bij Infopunt Toegankelijk Reizen: Grasmarkt 61, 1000 Brussel.

 

Rondleidingen voor Allen


TMA Concept, Toegankelijkheid en Mobiliteit voor Allen, stelt u in samenwerking met Voir et Dire Bruxelles, toegankelijke rondleidingen voor in Brussel.


Ontdek de toegankelijke routes in Brussel."U wilt uw bezoekers met beperkte mobiliteit informeren over het toegankelijkheidsniveau van uw infrastructuur? Het label Access-i is de tool die u nodig heeft! Personen met beperkte mobiliteit kunnen in één oogopslag het toegankelijksheidsniveau van een locatie zien voor 7 categorieën van handicaps. Als het icoon groen is, dan is de ruimte toegankelijk. Als het icoon oranje is, dan is de locatie toegankelijk met wat hulp... Meer info op www.access-i.be

 

Contacteer Brussel Voor Allen

info@brusselvoorallen.be
TMA Concept vzw
Miguel GEREZ
A.Renoirstraat 5/4
B-1140 Evere
Tel. +32(0)2 705.03.48 • Gsm +32(0) 477.31.86.07