U bevindt zich op de
Uw land
FacebookTwitterYoutubepinterestRss

Brussel met vriendinnen: 1 weekend, 3 dagen en 3 parcours


Heb je je zinnen gezet op een weekendje weg met vriendinnen? Al aan het plannen geslagen? Zoek niet langer... Brussel is de ideale bestemming.


Ontdek snel onze ideeën voor een perfect geslaagd 3-daags girly verblijf in Brussel.

Reisboekje
 
Kies Brussel voor je volgende vriendinnenweekend. Ontdek de handige tips van Birgit en Marie en bezoek Brussel onder vriendinnen.
Musts
 
Ontdekken, ontspannen, cultuur... Brussel biedt een waaier aan mogelijkheden. Wil je niets belangrijks missen, bekijk dan onze musts voor je vriendinnenweekend.
Logeren
 
Logeren in een designhotel, chique en niet duur verblijven in een B&B of een speciaal all-in vriendinnenweekend reserveren ? Ontdek onze ideeën en tips voor logeren onder vriendinnen in Brussel.
Eten en drinken
 
Op zoek naar leuke adresjes en goede tips om te eten, te brunchen of te dansen onder vriendinnen in Brussel? Ontdek onze uittips.
Ontdekken
 
Bereid je een reis naar Brussel voor met je vriendinnen en ben je op zoek naar bezienswaardigheden. We hebben voor jou een aantal unieke adressen verzameld.
Shopping
 
Op weekend of afterwork shopping met je vriendinnen in Brussel? Ontdek de modewijken en een selectie vintage winkels in de Belgische hoofdstad.