U bevindt zich op de
Uw land
FacebookTwitterYoutubepinterestRss

 

Apps voor je smartphone

 

Een overzicht van praktische, gratis apps als je naar Wallonië en de Echte Ardennen trekt. Houd er bij de apps wel rekening mee dat sommige een internetverbinding nodig hebben.

 

Handig

Free Wi-Fi Finder

Voorafgaand aan uw reis kan je alle locaties voor gratis wifi downloaden. Deze app toont vervolgens dankzij de gps-functie in de smartphone waar de hotspots in je buurt zijn. Zonder datakosten.

 

Bel Urgensces

Alle noodnummers van België op een rij.

 

Resto.be

Een restaurant vinden ergens in het zuiden van ons land wordt zo een makkie, maar let wel op de kosten als je online gaat of zorg voor een gratis wifi-verbinding.

 

Culinair Frans A-Z

Handige app voor mensen die de Franstalige menukaart willen vertalen. Offline beschikbaar, dus geen datakosten.

 

Uitstapjes van 356.be

Als je niet weet wat doen, biedt de app van 365.be uitkomst. Zo heb je alle bezienswaardigheden op actief en cultureel gebied bij de hand. Houd rekening met kosten als je online gaat of zorg voor een gratis wifi-verbinding.

 

Topografische kaarten

CityMaps2Go

Met deze app kun je vooraf kaarten van steden, streken en landen downloaden en eenmaal op locatie de kaarten dus offline raadplegen. Handig!

 

NavFree

App voor gratis navigatie in de auto! De app maakt gebruik van de GPS, dus geen kosten.

 

Geolives Belgium

Met deze app kan je vooraf gedetailleerde wandelkaarten van het Nationaal Geografisch Instituut van België downloaden. Je mag een week proeven van deze app, wilt je na die week nog kaarten dan kan je een maand- of een jaarabonnement afsluiten.

 

Stad

Brussel

Visitbrussels

De app geeft je meer dan duizend adressen van musea, restaurants en evenementen. De app is gratis en is bovendien volledig offline te gebruiken.

 

Styletoday

De Shopping Guide Brussels van Style Today is gratis. De samenstellers van de gelijknamige website geven een selectie van hun shoppingadresjes voor onder andere schoenen, accessoires en kleding.

 

Openbaar vervoer Brussel

MIVB

Voor de dienstregeling van het Brusselse vervoersnetwerk. Let op de datakosten.

 

Go-Park Belgium

Deze app helpt je een beschikbare parking te vinden in de buurt aan de hand van je GPS-locatie.